E-ČASOPISY K.UTB
Stručný přehled
Podrobné zobrazení
1021-1040 z 1949 Výsledky
-
Recenzovaný titul[0740-0020]
Food Microbiology
[0740-0020]Recenzovaný titulRecenzovaný titullinkPlný text dostupný prostřednictvím Elsevier ScienceDirect Journals Complete open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 1984/01 ročník: 1 číslo: 1 -
[0027-769X]
Food / Nahrung
[0027-769X]linkPlný text dostupný prostřednictvím Wiley Online Library open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 1996/01/01 ročník: 40 číslo: 1 Do (včetně) 2004/06/01 ročník: 48 číslo: 3 -
[1175-4621]
Food New Zealand
[1175-4621]linkPlný text dostupný prostřednictvím EBSCOhost Academic Search Ultimate open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2015/06/01 -
Recenzovaný titulVolně dostupný titul[1654-6628]
Food & Nutrition Research
[1654-6628]Recenzovaný titulRecenzovaný titulVolně dostupný titulVolně dostupný titulVolně dostupný titulPlný text dostupný prostřednictvím DOAJ Directory of Open Access Journals open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2008linkPlný text dostupný prostřednictvím EBSCOhost Academic Search Ultimate open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2008/03/01 -
Recenzovaný titul[1654-661X]
Food & Nutrition Research
[1654-661X]Recenzovaný titulRecenzovaný titullinkPlný text dostupný prostřednictvím ProQuest Central open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2013/01/01 Do (včetně) 2018/01/31 -
[0251-1959]
Food Outlook
[0251-1959]linkPlný text dostupný prostřednictvím ProQuest Central open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2015/05/01Agriculture Sciences: Agro Business, Economics and Policies Agriculture Sciences: Food Science and Technology Agriculture Sciences: General and Others Business, Economy and Management: Business Management Business, Economy and Management: Economics Business, Economy and Management: General and Others Engineering: Food Science and Technology Social Sciences: General and Others -
Recenzovaný titul[2214-2894]
Food Packaging and Shelf Life
[2214-2894]Recenzovaný titulRecenzovaný titullinkPlný text dostupný prostřednictvím Elsevier ScienceDirect Journals Complete open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2014/03 ročník: 1 číslo: 1 -
[1355-0497]
Food Packaging Bulletin
[1355-0497]linkPlný text dostupný prostřednictvím ProQuest Central open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2012/01/01 Do (včetně) 2018/10/20 -
[2950-0699]
Food Physics
[2950-0699]linkPlný text dostupný prostřednictvím Elsevier ScienceDirect Journals Complete open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2023/09 ročník: 1 -
Recenzovaný titul[0306-9192]
Food Policy
[0306-9192]Recenzovaný titulRecenzovaný titullinkPlný text dostupný prostřednictvím Elsevier ScienceDirect Journals Complete open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 1975/11 ročník: 1 číslo: 1 -
[2423-3544]
Food Processing & Preservation
[2423-3544]linkPlný text dostupný prostřednictvím EBSCOhost Academic Search Ultimate open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2022/01/01 -
Recenzovaný titulVolně dostupný titul[2661-8974]
Food Production, Processing and Nutrition
[2661-8974]Recenzovaný titulRecenzovaný titulVolně dostupný titulVolně dostupný titulVolně dostupný titulPlný text dostupný prostřednictvím DOAJ Directory of Open Access Journals open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2019linkPlný text dostupný prostřednictvím ProQuest Central open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2019/01/01 -
[1541-9576]
Food Protection Trends
[1541-9576]linkPlný text dostupný prostřednictvím ProQuest Central open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2009/01/01 Do (včetně) 2022/11/30 -
Recenzovaný titul[0950-3293]
Food Quality and Preference
[0950-3293]Recenzovaný titulRecenzovaný titullinkPlný text dostupný prostřednictvím Elsevier ScienceDirect Journals Complete open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 1988 ročník: 1 číslo: 1 -
Recenzovaný titulVolně dostupný titul[2399-1399]
Food Quality and Safety
[2399-1399]Recenzovaný titulRecenzovaný titulVolně dostupný titulVolně dostupný titulVolně dostupný titulPlný text dostupný prostřednictvím DOAJ Directory of Open Access Journals open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2017 -
Recenzovaný titulVolně dostupný titul[2550-2166]
Food Research
[2550-2166]Recenzovaný titulRecenzovaný titulVolně dostupný titulVolně dostupný titulVolně dostupný titulPlný text dostupný prostřednictvím DOAJ Directory of Open Access Journals open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2017 Do (včetně) 2019 -
[0095-974X]
Food research
[0095-974X] -
Recenzovaný titul[0963-9969]
Food Research International
[0963-9969]Recenzovaný titulRecenzovaný titullinkPlný text dostupný prostřednictvím Elsevier ScienceDirect Journals Complete open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 1992 ročník: 25 číslo: 1 -
[1056-327X]
Food Review
[1056-327X]linkPlný text dostupný prostřednictvím EBSCOhost Academic Search Ultimate open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 1991/01/01 Do (včetně) 2002/09/30linkPlný text dostupný prostřednictvím ProQuest Central open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 1991/01/01 Do (včetně) 2002/12/31 -
Recenzovaný titul[8755-9129]
Food Reviews International
[8755-9129]Recenzovaný titulRecenzovaný titullinkPlný text dostupný prostřednictvím EBSCOhost Academic Search Ultimate open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2000/02/01
Poslední 1 roky nedostupnélinkPlný text dostupný prostřednictvím Taylor & Francis Science and Technology Library open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 1997/02/01 ročník: 13 číslo: 1
Stručný přehled
Podrobné zobrazení
1021-1040 z 1949 Výsledky