E-ČASOPISY K.UTB
Stručný přehled
Podrobné zobrazení
1041-1060 z 1948 Výsledky
-
[2940-1399]
Food Risk Assess Europe (FRAE)
[2940-1399]linkPlný text dostupný prostřednictvím Wiley Online Library open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2023/03/01 ročník: 1 číslo: 1 -
[2835-1096]
Food Safety and Health
[2835-1096]linkPlný text dostupný prostřednictvím Wiley Online Library open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2023/07/01 ročník: 1 číslo: 1 -
Volně dostupný titul[2731-9245]
Food safety and risk
[2731-9245]Volně dostupný titulVolně dostupný titulVolně dostupný titulPlný text dostupný prostřednictvím DOAJ Directory of Open Access Journals open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupné ve 2023 -
[2765-8481]
Food Safety Magazine
[2765-8481]linkPlný text dostupný prostřednictvím ProQuest Central open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2000/12/01 -
linkPlný text dostupný prostřednictvím ProQuest Central open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2018/05/02
-
Recenzovaný titul[1226-7708]
Food Science and Biotechnology
[1226-7708]Recenzovaný titulRecenzovaný titullinkPlný text dostupný prostřednictvím SpringerLink Journals open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2010/02/01 ročník: 19 číslo: 1 -
Recenzovaný titulVolně dostupný titul[2213-4530]
Food Science and Human Wellness
[2213-4530]Recenzovaný titulRecenzovaný titulVolně dostupný titulVolně dostupný titulVolně dostupný titulPlný text dostupný prostřednictvím DOAJ Directory of Open Access Journals open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2012linkPlný text dostupný prostřednictvím Elsevier ScienceDirect Journals Complete open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2012/12 ročník: 1 číslo: 1 -
Recenzovaný titulVolně dostupný titul[2048-7177]
Food Science & Nutrition
[2048-7177]Recenzovaný titulRecenzovaný titulVolně dostupný titulVolně dostupný titulVolně dostupný titulPlný text dostupný prostřednictvím DOAJ Directory of Open Access Journals open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2013linkPlný text dostupný prostřednictvím EBSCOhost Academic Search Ultimate open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2014/05/01linkPlný text dostupný prostřednictvím ProQuest Central open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2013/01/01linkPlný text dostupný prostřednictvím Wiley Online Library open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2013/01/01 ročník: 1 číslo: 1 -
Volně dostupný titul[2958-4124]
Food Science of Animal Products
[2958-4124]Volně dostupný titulVolně dostupný titulVolně dostupný titulPlný text dostupný prostřednictvím DOAJ Directory of Open Access Journals open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2023 -
Recenzovaný titulVolně dostupný titul[2636-0772]
Food Science of Animal Resources
[2636-0772]Recenzovaný titulRecenzovaný titulVolně dostupný titulVolně dostupný titulVolně dostupný titulPlný text dostupný prostřednictvím DOAJ Directory of Open Access Journals open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2019 -
[0954-3465]
-
Recenzovaný titulVolně dostupný titul[2685-4279]
Food ScienTech Journal
[2685-4279]Recenzovaný titulRecenzovaný titulVolně dostupný titulVolně dostupný titulVolně dostupný titulPlný text dostupný prostřednictvím DOAJ Directory of Open Access Journals open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2019 -
Recenzovaný titul[1876-4517]
Food Security
[1876-4517]Recenzovaný titulRecenzovaný titullinkPlný text dostupný prostřednictvím SpringerLink Journals open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2009/02/01 ročník: 1 číslo: 1 -
Recenzovaný titul[1471-5732]
Food Service Technology
[1471-5732]Recenzovaný titulRecenzovaný titullinkPlný text dostupný prostřednictvím Wiley Online Library open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2001/03/01 ročník: 1 číslo: 1 Do (včetně) 2005/06/01 ročník: 5 číslo: 2 -
Recenzovaný titul[2213-3291]
Food Structure-Netherlands
[2213-3291]Recenzovaný titulRecenzovaný titullinkPlný text dostupný prostřednictvím Elsevier ScienceDirect Journals Complete open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2014/01 ročník: 1 číslo: 1 -
Recenzovaný titul[2160-1933]
Food studies
[2160-1933]Recenzovaný titulRecenzovaný titullinkPlný text dostupný prostřednictvím EBSCOhost Academic Search Ultimate open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2014/07/01linkPlný text dostupný prostřednictvím ProQuest Central open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2012/01/01 -
Recenzovaný titulVolně dostupný titul[1330-9862]
Food Technology and Biotechnology
[1330-9862]Recenzovaný titulRecenzovaný titulVolně dostupný titulVolně dostupný titulVolně dostupný titulPlný text dostupný prostřednictvím DOAJ Directory of Open Access Journals open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2017linkPlný text dostupný prostřednictvím ProQuest Central open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2011/01/01 -
linkPlný text dostupný prostřednictvím ProQuest Central open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2017/03/30 Do (včetně) 2017/04/19
-
linkPlný text dostupný prostřednictvím ProQuest Central open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2018/05/07
-
Recenzovaný titul[2352-2496]
Food Webs
[2352-2496]Recenzovaný titulRecenzovaný titullinkPlný text dostupný prostřednictvím Elsevier ScienceDirect Journals Complete open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2014/08 ročník: 1 číslo: 1
Stručný přehled
Podrobné zobrazení
1041-1060 z 1948 Výsledky