E-ČASOPISY K.UTB
Stručný přehled
Podrobné zobrazení
981-1000 z 1949 Výsledky
-
[0847-9852]
Food & beverage
[0847-9852]Pokračuje jako ve Food & Beverage News [1183-5397] -
linkPlný text dostupný prostřednictvím ProQuest Central open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2005/09/01 Do (včetně) 2016/12/15Pokračuje Food Magazine [2202-0268]
-
[1183-5397]
Food & Beverage News
[1183-5397]linkPlný text dostupný prostřednictvím ProQuest Central open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2023/01/01
Dostupný od 2013/02/20 Do (včetně) 2019/12/31Pokračuje Food & beverage [0847-9852] -
[1941-8531]
Food & Beverage Packaging
[1941-8531]Pokračuje jako ve Packaging strategies [2378-7759] -
Volně dostupný titul[2770-2081]
Food Bioengineering
[2770-2081]Volně dostupný titulVolně dostupný titulVolně dostupný titulPlný text dostupný prostřednictvím DOAJ Directory of Open Access Journals open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2022linkPlný text dostupný prostřednictvím Wiley Online Library open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2022/03/01 ročník: 1 číslo: 1 -
Recenzovaný titul[1557-1858]
Food Biophysics
[1557-1858]Recenzovaný titulRecenzovaný titullinkPlný text dostupný prostřednictvím ProQuest Central open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2006/03/01
Poslední 1 roky nedostupnélinkPlný text dostupný prostřednictvím SpringerLink Journals open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2006/03/01 ročník: 1 číslo: 1 -
Recenzovaný titul[2212-4292]
Food Bioscience
[2212-4292]Recenzovaný titulRecenzovaný titullinkPlný text dostupný prostřednictvím Elsevier ScienceDirect Journals Complete open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2013/03 ročník: 1 -
Recenzovaný titul[0890-5436]
Food Biotechnology
[0890-5436]Recenzovaný titulRecenzovaný titullinkPlný text dostupný prostřednictvím EBSCOhost Academic Search Ultimate open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2001/03/01
Poslední 1 roky nedostupnélinkPlný text dostupný prostřednictvím Taylor & Francis Science and Technology Library open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 1997/03/01 ročník: 11 číslo: 1 -
Recenzovaný titul[2046-1879]
Food Chain
[2046-1879]Recenzovaný titulRecenzovaný titullinkPlný text dostupný prostřednictvím EBSCOhost Academic Search Ultimate open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2013/02/01 Do (včetně) 2020/06/30 -
Recenzovaný titul[0308-8146]
Food Chemistry
[0308-8146]Recenzovaný titulRecenzovaný titullinkPlný text dostupný prostřednictvím Elsevier ScienceDirect Journals Complete open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 1976/07 ročník: 1 číslo: 1 -
Recenzovaný titulVolně dostupný titul[2772-753X]
Food Chemistry Advances
[2772-753X]Recenzovaný titulRecenzovaný titulVolně dostupný titulVolně dostupný titulVolně dostupný titulPlný text dostupný prostřednictvím DOAJ Directory of Open Access Journals open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2022linkPlný text dostupný prostřednictvím Elsevier ScienceDirect Journals Complete open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2022/10 ročník: 1 -
Recenzovaný titulVolně dostupný titul[2666-5662]
Food Chemistry: Molecular Sciences
[2666-5662]Recenzovaný titulRecenzovaný titulVolně dostupný titulVolně dostupný titulVolně dostupný titulPlný text dostupný prostřednictvím DOAJ Directory of Open Access Journals open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2020linkPlný text dostupný prostřednictvím Elsevier ScienceDirect Journals Complete open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2020/10/02 ročník: 1 -
Recenzovaný titulVolně dostupný titul[2590-1575]
Food Chemistry-X
[2590-1575]Recenzovaný titulRecenzovaný titulVolně dostupný titulVolně dostupný titulVolně dostupný titulPlný text dostupný prostřednictvím DOAJ Directory of Open Access Journals open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2019linkPlný text dostupný prostřednictvím Elsevier ScienceDirect Journals Complete open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2019/03/30 ročník: 1 -
Recenzovaný titul[0956-7135]
Food Control
[0956-7135]Recenzovaný titulRecenzovaný titullinkPlný text dostupný prostřednictvím Elsevier ScienceDirect Journals Complete open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 1990/01 ročník: 1 číslo: 1 -
Recenzovaný titul[1552-8014]
Food Culture & Society
[1552-8014]Recenzovaný titulRecenzovaný titullinkPlný text dostupný prostřednictvím Taylor & Francis Social Science and Humanities Library open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2004/03/01 ročník: 7 číslo: 1 -
Recenzovaný titul[1869-1978]
Food Digestion: Research and Current Opinion
[1869-1978]Recenzovaný titulRecenzovaný titullinkPlný text dostupný prostřednictvím SpringerLink Journals open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2010/12/01 ročník: 1 číslo: 1 Do (včetně) 2015/12/01 ročník: 6 číslo: 1 -
linkPlný text dostupný prostřednictvím ProQuest Central open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 2020/09/11
-
[1522-2292]
Food Engineering
[1522-2292]linkPlný text dostupný prostřednictvím ProQuest Central open_in_new Nahlásit nefunkční odkaz Report odeslánDostupný od 1997/06/01Agriculture Sciences: Food Science and Technology Engineering: Food Science and Technology Engineering: General and Others Engineering: Industrial Engineering Information Technology: Computer Aided Design & Production Control Information Technology: General and OthersPokračuje Food Engineering [0193-323X] Pokračuje Food Engineering International [0148-4478] -
[0193-323X]
-
[0148-4478]
Stručný přehled
Podrobné zobrazení
981-1000 z 1949 Výsledky